Gecertificeerd Examenleverancier  beroepsgerichte examens

beroepsgerichte examens, taalexamens en keuzedelen voor mbo-opleidingen Pedagogisch Werk

Examenleverancier-exallent

Nederlands 

Exallent biedt examens aan voor Nederlands lezen, luisteren, spreken, gesprekken en schrijven 2F en 3F. 

De examens zijn beroepsgericht vormgegeven en de examens Nederlands 3F zijn wet IKK-proof.
Vanzelfsprekend zijn meerdere versies beschikbaar per onderdeel.

Nieuw: er is ook een mogelijkheid voor het afnemen van oefen- of intaketoetsen Nederlands 3F beroepsgericht! Dit maakt het mogelijk dat vooraf kan worden getoetst om vast te stellen of deelname aan een examen zinvol is.

De examens worden aangeboden in een modern digitaal platform (Remindo toets) met een professionele helpdeskfunctie voor slechts € 3,- per examen (exclusief btw). Het betreft een all-in prijs. 

Voordeel van Remindo toets is dat dit programma ook landelijk wordt gebruikt voor de nieuwe rekenexamens. Voor alle medewerkers van uw organisatie dus handig en betrouwbaar. 

 

 

Favicon-Exallent

MBO- en wet IKK-proof

Onze examens zijn IKK proof maar ook inzetbaar als valide exameninstrument voor generieke examinering in het MBO voor zowel niveau 2F als 3F voor het kwalificatiedossier Pedagogisch Werk.

Favicon-Exallent

Platform Remindo toets

Exallent maakt gebruik van het moderne platform voor toetsing, Remindo toets. Dit platform wordt al door veel MBO scholen gebruikt en zal ook worden ingezet voor de nieuwe rekenexamens die beschikbaar worden gesteld door Coöperatie Examens MBO. 

Favicon-Exallent

Lage prijzen

De prijs is uniek: slechts € 3,- per afname! Er zijn geen vaste kosten of verborgen kosten. Ook geen ingewikkelde tabellen met kortingen of andere verrassingen.

Veelgestelde vragen

Is Exallent een erkend examenleverancier?

ja Exallent is erkend examenleverancier en producten van Exallent voldoen daarmee aan de norm valide exameninstrumenten.

Hoe neem ik contact op met Exallent?

Stuur een mail naar info@exallent.nl of bel ons: 085-9022956

Levert Exallent ook andere poducten zoals formatieve toetsen?

Ja, Exallent lever ook formatieve toetsen, inzetbaar binen alle leerjaren van het ROC. Daarnaast levert Exallent E-learning voor de keuzedelen. Handig als voobereiding op het examen!